Nye tv-udsendelser på MitCFU maj 2021

Farvel, far – demens i familien
Dokumentarserie. Gennem mere end fire år følger Kasper sin far, der bliver ramt af demens. Sygdommen ændrer det meste og tager hele familien med på en rejse, der hele tiden tager uventede drejninger. Undervejs holder de stædigt fast i kærligheden og hinanden. Det er dødsens alvor, når de taler om, hvornår livet ikke længere er værd at leve, men alligevel formår familien Friche altid at finde smil og glæde.
69 min. 2021 Emneord: demens | demente | pårørende | for sundhedsfaglig uddannelse

Vi er de hjemmegående
Dansk dokumentar Danske forældre har europarekord i at få passet deres små børn, så både mor og far kan komme på arbejde. Men mange drømmer om at få mere tid med deres børn. I denne dokumentar følger vi tre familier, der har taget et radikalt valg. Dokumentarprogrammet har undersøgt, hvordan det fungerer i 2021, når mor går hjemme.
43 min. 2021 Emneord: familieliv | for forældre | for samfundsfagsundervisning | for sundheds- og seksualundervisning og familiekundskabsundervisning | hjemmegående kvinder | hjemmepasning | husmødre | kvindesyn | kønsroller | ligestilling | normer | prioriteter

Kan man tænke sig rask? ( 1 )
Dokumentarserie For fem år siden havde Henrik voldsom rysten, smertefulde kramper og ofte svært ved at gå normalt på grund af sin Parkinson-sygdom. Men efter behandling hos en healer forsvandt symptomerne næsten, og i dag kan han løbe maratonløb. Men var det virkelig healingen, der ændrede Henriks liv? Journalist Thomas Breinholt undersøger i denne serie, hvad vores hjerne kan gøre for sygdomme i vores krop, og han møder danskere, der har udviklet deres egne måder til at slippe af med smerter fra kroniske sygdomme.
29 min. 2021 Emneord: alternativ behandling | empati | for psykologiundervisning | for sundhedsfaglig uddannelse | healing | helbredelse | kroniske smerter | kroniske sygdomme | meditation | patient-læge-forholdet | placeboeffekt | selvhelbredelse | social støtte | tankens kraft | tro

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*