Erindringsbio på Filmcentralen

Filmcentralen har nu fået et gratis tilbud, der er målrettet demente, deres pårørende og plejepersonale og frivillige, der arbejder med mennesker med demens. Det hedder Erindringsbio og består af 4 temapakker, der hver indeholder film fra hovedsageligt 50’erne og 60’erne og dialogmateriale, der kan bruges til at starte samtaler på baggrund af filmene.

Plejehjemsbeboere fra Frederikssund har besøgt Erindringsbio på storskærm på plejehjemmet. Læs om besøget i artiklen Når film gør fortiden levende.

Erindringsbio er et pilotprojekt udviklet af Det Danske Filminstitut i tæt samarbejde med VIA University College og omsorgscentret Pedershave. Det hele digitalt og frit tilgængeligt for alle. Filmene kan streames og dialogmaterialet ligger online og som PDF. Læs mere på Filmcentralen eller klik direkte ind på temapakkerne herunder.

Temapakke 1: Højtid og fest

Temapakke 2: Ferie og rejser

Temapakke 3: Hverdagsliv

Temapakke 4: Blandede bolsjer

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*