Book tv-udsendelser og film til dine elever på Filmcentralen og MitCFU

Vi streamer mere og mere i undervisningen. Det er nemt og hurtigt og med vores uni-login har vi adgang til langt mere, end der ellers ligger tilgængeligt på nettet. Elever og undervisere kan streame kort- og dokumentarfilm direkte fra Filmcentralen Undervisning med uni-login.

Et stort udvalg af Tv-udsendelser,spillefilm, kort- og dokumentarfilm kan streames på Mit CFU. Undervisere kan streame uden videre med uni-login. Elever kan også få adgang, hvis underviser/personale booker materialet til dem. Eleven kan derefter gå ind med sit uni-login i Mit CFU og streame de materialer, der er booket til dem. De kommer frem som det første, når eleven logger in. De kan ses på skolen, hjemme, i sommerhuset eller et andet sted i en begrænset periode på 2 uger for tv-udsendelser og 3 dage for de fleste spillefilm. Der kan være nogle enkelte spillefilm uden adgang for elever.
CFU har udarbejdet videovejledninger, der gør det nemmere at streame og booke. Den nemme og korte vejledning til streaming og booking af tv-udsendelser er denne.

En af de udfordrende ting ved at booke til et hold elever, kan være at finde det rigtige hold. De skal findes under “En hovedgruppe” eller “Et hold”, hvor forskellen har noget at gøre med stamhold og f.eks. valgfagshold. I skemaet i Uddata+ kan du finde de holdbetegnelser, der skal bruges. Efter vi gik over til det nye Uddata+ i efteråret starter holdbetegnelser med -SKN-GLSCHGR- . Det valgte hold på billedet er et grundforløb i Herlev fra 2008. Der kan godt være flere holdbetegnelser tilknyttet et hold, og du skal booke dem alle, hvis alle eleverne på holdet, skal kunne se udsendelsen.

Både på Filmcentralen og MitCFU er der undervisningsvejledninger til en del af filmene, se f.eks. Den dag mine følelser blev væk.

Du finder en oversigt over baser og sider med film og tv-udsendelser til din undervisning her på siden under fanebladet Film og tv-udsendelser.

Print Friendly, PDF & Email
Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*