Hvad med en forsker i klasseværelset?

Hvert år stiller ca. 300 forskere sig til rådighed, så deres viden kan blive tilgængelig for et bredere publikum. Det er i forbindelse med Forskningens døgn, som ikke kun er et døgn men hele uge 17. Her kan du blive meget klogere ved at bestille en forsker helt gratis til at holde et oplæg i din klasse eller måske i et større forum på skolen. De spænder vidt med titler som “Hvorfor er der så stor social ulighed i sundhed i Danmark?” til “Smerter – hvor og hvorfor?”. Du kan se alle de mulige oplæg på Forsk.dk.

Fra d. 2. marts er det muligt at bestille en forsker, og du kan læse om vilkår og hvordan på Bestil en forsker. De populære bliver hurtigt booket, så vent ikke for længe med at bestille.

Print Friendly, PDF & Email
Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*