Nye tv-udsendelser på MitCFU november 2019

Eksperimentet med vores børn
Dansk dok.-serie Forældrene i Børnehuset Unoden i Viborg har givet “TV 2 Dokumentar” lov til at gennemføre et eksperiment: I to uger bliver der tilført flere voksne til institutionen, én voksen til seks børn, sådan som forældre rundt omkring i landet har ønsket. Hvad betyder flere voksne for børnenes trivsel, stressniveau og for den pædagogiske kvalitet? Forældrene i Unoden er glade for institutionen, men de resultater, som ekspert i pædagogik Grethe Kragh-Müller og stressekspert Bo Netterstrøm afslører, når eksperimentet er gennemført, overrasker flere af forældrene.
41 min. 2019. Emneord: børnehaver | børnepasning | daginstitutioner | Danmark | for børnehaver | for forældre | for psykologiundervisning | for pædagoger | for pædagogmedhjælpere | for pædagoguddannelse | normering | pædagogik | trivsel

Rollinger på plejehjem ( 1 )
Dansk dok.-serie i 3 afsnit. Syv ældre har sagt ja til at medvirke i et fire-ugers eksperiment, hvor otte børnehavebørn skal besøge dem på plejecenteret. Målet er, at samværet vil forbedre de ældres humør og almene tilstand. Følg med, når rollingerne rykker ind på plejecenteret og møder de ældre for første gang.
43 min. 2019 Emneord: børn | for børnehaver | for pædagoger | for pædagogmedhjælpere | for pædagoguddannelse | generationer | institutioner | institutionsmiljø | livskvalitet | omsorg | plejehjem | plejehjemsbeboere | ældre

Danskernes sexliv Dansk dokumentar fra 2019. Nu kan DR2 endelig fortælle sandheden om danskernes sexliv. 60.000 mænd og kvinder har betroet forskere deres inderste hemmeligheder: Hvilke fantasier har vi? Hvor mange sexpartnere har vi haft? Hvor tit onanerer vi, og er vi overhovedet tilfredse med vores sexliv? Få svaret på alt om sex og mød samtidig parret, hvor sexlivet er gået helt i stå, kvinden der altid har følt, at hendes store sexlyst var forkert. Og manden, der først turde give udtryk for sine erotiske fantasier, efter han blev skilt.
77 min. 2019. Emneord:| erotik | for danskundervisning | for sundheds- og seksualundervisning og familiekundskabsundervisning | samliv | seksualitet | seksualliv | seksualvaner | sex | sexlyst

Kampen om mig – fra ghetto til bøssebar
Dansk dokumentar-serie. Ahmad Mahmouds barndom i ghettoen var fyldt med vold, social kontrol og traditionelle kønsroller. Men Ahmad brød den sociale arv – han tog en uddannelse som maskinmester, skrev bogen Sort Land om opvæksten – og så sprang han ud som bøsse. Selvom det har kostet ham dyrt, så kæfter han stadig op om problemerne i parallelsamfundet, for at alle muslimske børn og unge får ret til at bestemme over deres eget liv, krop og seksualitet. I det her program møder værten Zahra Pedersen Ahmad Mahmoud og sammen besøger de nogle af de steder, som har gjort Ahmad til den, han er i dag.
29 min. 2019. Emneord: andengenerations indvandrere | for danskundervisning | for kulturforståelsesundervisning | for samfundsfagsundervisning | homoseksualitet | kulturmøde | kultursammenstød | multietnisk samfund | multikulturelt samfund | opvækst | personlig udvikling | selvstændighed

Ingen er perfekt – De to søstre
Dansk dok.-serie i 4 afsnit. Engang blev de spærret inde og gemt væk på store anstalter. I dag drømmer Marie, Tilde, Michele og Andreas om karriere, kærester, uddannelse og børn på trods af, at de er udviklingshæmmede. I første afsnit møder vi Marie og hendes tvillingesøster Amalie. Amalie er ikke udviklingshæmmet som Marie, men Marie synes alligevel ikke, hun er perfekt. Michele har teaterpremiere, Tilde skal til MUS-samtale, og Andreas skal lære at komme til tiden.
43 min. 2019. Emneord: familie | for samfundsfagsundervisning | for specialundervisning | handicappede | karriere | kærester | psykisk udviklingshæmmede | psykisk udviklingshæmmede unge | GLAD

Etiket: , , , , , , , ,