Don’t Fear the Weird 2019

Det er nu fjerde gang, at filmfestivalen Don’t Fear the Weird bliver afholdt.
I år bliver det d. 8.-10. oktober, og som tidligere i Cinemateket i København. Det er Cinemateket, PsykInfo Region Hovedstadens Psykiatri og Outsideren, der står bag festivalen med fokus på det skæve sind.

Filmfestivalen Don’t Fear the Weird ” omfavner det skæve sind gennem et brag af en festival, hvor vi sætter spotlight på alt det, vi normalt ikke taler om. Film danner rammen, når kunstnere, musikere, fagpersoner, psykiatribrugere og filmeksperter deler ud af deres erfaringer med psykisk sygdom og sårbarhed – og skaber et rum, hvor nuancer, ny viden og opgør med tabuer er i centrum”.

Læs mere og se det spændende program med foredrag, oplæg og selvfølgelig masser af film hos Cinemateket.

Print Friendly, PDF & Email
Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*