Nye tv-udsendelser på MitCFU juni/juli 2019

Frederikke er beskidt
Dansk reportageserie. Frederikke har mistet magten over sit eget liv. En indre stemme fortæller hende, at alting er beskidt eller har kropsvæsker på sig. Hun har ikke set sin elskede farmor i fem år, fordi stemmen også bestemmer, hvilke mennesker hun må se. Nu fylder Frederikkes farmor 90 år, men tør hun gå imod den insisterende stemme og komme til hendes fødselsdag?
33 min. 2019. Emneord: følelser | identitet | OCD | psykiske sygdomme | psykologi | relationer | tvangshandlinger | tvangstanker | unge kvinder

Gå din egen vej
Sundhedsmagasinet.
Heidi er sygemeldt med stress, Helle sidder fast i sofaen, og Tanja har begyndende sukkersyge. Hver dag i tre måneder skal de nu gå en tur. Spørgsmålet er så, hvor stor betydning en daglig gåtur kan have for kroppen og deres mentale sundhed?
25 min. 2019. Emneord: fysisk aktivitet | gang | gåture | motion | sundhed

Anderledes som mig 1
Dansk dok.-serie i 4 afsnit. Rune på 25 mister som teenager alt sit hår på hele kroppen og det sætter sine psykiske spor. Han har fået tatoveret øjenbryn og båret paryk i ni år, i håbet om at se normal ud. Rune får i en uge besøg af fire andre også med alopecia. Rune føler sig pludselig ikke alene med at være anderledes og overskrider nogle grænser, han aldrig har turde håbe på.
44 min. 2019. Emneord: handicap | hår | hårtab | livsglæde

Kan immunterapi redde mit liv?
Hvordan er det at leve med en kræftdiagnose? Her følger vi tre mennesker med fremskreden nyre, hud- eller lungekræft, mens de gennemgår banebrydende immunterapibehandlinger. En behandlingsform, der booster immunforsvaret og kan have en mirakuløs virkning – men kun virker på 25% af tilfældene. Vil immunterapien forlænge deres levetid?
47 min. 2019. Emneord: behandling | cancer | hudkræft | immunforsvaret | immunterapi | kræft | kræftbehandling | kræftpatienter | lungekræft | nyrekræft

Det store skilsmisseshow 1
Vi følger Frida, Julius og Mathilde som alle tre har en ting til fælles. Deres forældre er skilt. Skilsmisser er i dag blevet så helt almindelige at forældre måske ikke helt er klar over hvor svært det kan være for børnene. Så nu laver børnene et vaskeægte standup show sammen med en komiker så hele Danmark kan vide hvordan det er at være skilsmissebarn og hvad børnene synes de voksne skal forstå.
14 min. 2019. Emneord: børn | delebørn | familier | forældre | skilsmisse | skilsmissebørn

Print Friendly, PDF & Email
Etiket: , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*